Пологовий будинок №5

Піклуючись про Вас та Вашого Малюка!

I акушерське відділення

“Пологовий блок – це відділення, де збувається найпотаємніша і найважливіша мрія кожної з жінок. Тут вона пізнає радість материнства. І цим все сказано.Ми робимо все можливе і неможливе, щоб на світ народжувалися тільки здорові діти!”

Ми створюємо атмосферу комфорту і турботи в умовах високого професіоналізму і впровадження  новітніх медичних технологій. 

2019 Trend of #NewbornPhotography Ideas #accessories#fashiongirl

Для досягнення цієї мети ми використовуємо:

  • індивідуальні пологові зали, обладнані для проведення пологів з застосуванням сучасних перинатальних технологій
  • практики партнерських пологів для створення максимального психоемоціонального комфорту породіллі,
  • політику доброзичливого ставлення до всіх учасників процесу народження дитини: величезна довіра одне до одного тільки зміцнює сім’ю і робить її щасливішою.

У кожному пологовому залі встановлені ліжка – комфортні трансформери, які дозволяють  змінювати і приймати зручне положення в процесі пологів.  Приміщення оснащені засобами для ведення пологів (фітбол, стілець, шведська стінка, спеціальний килимок), а також обов’язково – кардіотокограф, що дозволяє здійснювати безперервний контроль за станом дитини і перебігом пологів.  У кожному пологовому залі є реанімаційний столик для новонародженого з моніторингом основних вітальних функцій і з медичними інструментами для надання невідкладної допомоги, адже в наших пологових залах можуть народжуватися і недоношені дітки з дуже низькою масою тіла. 

–  Для знеболення пологів застосовується епідуральна анестезія, а також використання немедикаментозних методів – послуги перинатального психолога.

– Ваші пологи буде вести команда високо кваліфікованих медичних працівників в складі: лікар акушер-гінеколог, лікар анестезіолог, акушерка, молодша медсестра.

Післяпологове відділення

Контактна інформація:

г. Одесса
вул. Маршала Говорова, 28
e-mail: odroddom5@ukr.net

Телефони:
Приймальна головного лікаря: 705-99-60, 705-99-61 (прямий)
Приймальна акушерського від .: 705-99-69
Пологове від .: 705-99-71
Післяпологове від .: 783 – 76- 42
Від. патології вагітних: 705-99-70
Гінекологічне від .: 705-99-72
Клініко-діагностична лабораторія: 705-99-73